ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Οικονομικά – για κάθε τύπο αυτοκινήτου και μηχανής

διαθέτουμε μπαταρίες αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων, φορτηγών, σκαφών, επαναφορτιζόμενων SLA και ειδικών μπαταριών τεχνολογίας GEL και AGM.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (international standards) και εναρμονισμένα με την προστασία του περιβάλλοντος.

AOKLY BATTERY

Προσφέρουμε όλα τα είδη των μπαταριών μολύβδου οξέος που εξυπηρετούν διαφορετικούς λειτουργικούς σκοπούς, όπως η συντήρηση και στεγνές φορτισμένες μπαταρίες αυτοκινήτων, μπαταρίες μοτοσικλετών, VRLA μπαταρίες, μπαταρίες έλξης, μπαταρίες αυτοκινήτων γκολφ και άλλα. Τα προϊόντα μας εγκρίνει τη μοναδική τεχνολογία παραγωγής σύμφωνα με τέλειο σύστημα ελέγχου της ποιότητας.

Λόγω της σχολαστικότητας μας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, έχουμε αποκτήσει ISO 9001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας απαλλάσσονται από την επιθεώρηση σε εθνικό επίπεδο. Επιπλέον, μεταφέρουν UL, CE, RoHS και IEC 60095 πρότυπα.

Για χρόνια, έχουμε επεκτείνει στο εξωτερικό το μερίδιο αγοράς μας στις πωλήσεις και τη διανομή των συσσωρευτών μολύβδου-οξέος.Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε αυτοκίνητα, ηλεκτρικά οχήματα, αυτοκίνητα γκολφ, τουριστικά αυτοκίνητα, αγροτικά οχήματα.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.aokly-battery.com/