Αλλαγή Λαδιών SERVICE AYTOKINHTOY

Η Lagrome Trading διενεργεί Service σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία.

Παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την συντήρηση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου με την χρήση των σωστότερων ανταλλακτικών για την κάθε περίπτωση.

Το Service του αυτοκινήτου γίνεται:

  • Με γνώμονα την σωστή λειτουργία και ασφάλεια του οχήματος.
  • Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται χωρίς να χάνεται η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας που ισχύει από την 1/6/2010.
  • Οι εργασίες και τα νέα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση ενός έτους όπως αυτά παρέχονται από την κατασκευάστρια εταιρεία

CYCLON OILS

Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται ταυτόχρονα στη βιομηχανική παραγωγή λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων και στη διάθεση υγρών καυσίμων, η Cyclon Ελλάς, έχει σα πρωταρχικό της στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που σέβονται τόσο τις ανάγκες των καταναλωτών, όσο και τις ανάγκες του περιβάλλοντος.

Μέσα από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο και φιλικό δίκτυο πωλήσεων, η εταιρία εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες, προσφέροντας λύσεις για την κίνηση και τη λίπανση κάθε είδους κινητήρα. Ταυτόχρονα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρία καινοτομεί αναπτύσσοντας παραγωγικές μεθόδους που συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διασφάλιση ενός πιο καθαρού μέλλοντος για τον πλανήτη.

Από το 1981 που ιδρύθηκε, η Cyclon Ελλάς, επενδύει στην τεχνολογική καινοτομία και την έρευνα, έχοντας σα σκοπό όχι μόνο τη διασφάλιση της υπεροχής της, αλλά, πάνω απ’ όλα, την ποιότητα και την οικολογική διάσταση των προϊόντων που αναπτύσσει. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία αυτή, η εταιρία χαράσσει μια διαρκώς ανοδική, δημιουργική πορεία, στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αγορές που από το 1991 έχει κατακτήσει, εξασφαλίζοντας την κερδοφορία της και, κυρίως, την ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών της.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.cyclon.gr