Μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο στο χώρο της παραγωγής ελαστικών εκτός δρόμου ( αγροτικά ελαστικά, χωματουργικά ελαστικά, ελαστικά δασικών έργων ).

Η ATG είναι θυγατρική της εταιρείας Yokohama Rubber Company (YRC) της Ιαπωνίας.

Η Alliance διαθέτει μια σειρά από πάνω από 1000 εξειδικευμένα προϊόντα, με κάθε προϊόν να είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, έχοντας κατά νου την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η Alliance συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των κερδών με την εστίαση της στην πρωτοποριακή καινοτομία και την τεχνολογία. Προσφέρει το ευρύτερο φάσμα μεγεθών και μοτίβων, ώστε να έχετε το τέλειο και αποτελεσματικότερο ελαστικό για τις ανάγκες σας. Η Alliance είναι ο ηγέτης της αγοράς στην Crow Crop και πρωτοπόρος στα ελαστικά Flotation. Η Alliance διαθέτει επίσης μια πολύ ολοκληρωμένη σειρά ελαστικών για ελκυστήρες, ψεκαστήρες και διαστολείς. Προσφέρει το ευρύτερο φάσμα τιμών, μεγεθών και μοτίβων που διατίθενται για διάφορες γεωργικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Galaxy ιδρύθηκε το 1922. Το σήμα Galaxy γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά πωλείται σε όλο τον κόσμο. Το Galaxy προσφέρει ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά υψηλής απόδοσης που παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις, μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αξία – ιδιότητες που αποτελούν απόλυτη ανάγκη για λειτουργία σε απαιτητικές καταστάσεις που συνοδεύουν τα βιομηχανικά και οικοδομικά τετράγωνα. Η γκάμα των ελαστικών Skid Steer και Contract της Galaxy είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους κορυφαίους χρήστες OEM και μετά την πώληση χρήστες. Το Galaxy Hulk προσφέρει ένα από τα υψηλότερα βάθη πέλματος στον τομέα, ενώ το Galaxy Beefy Baby είναι ο παγκόσμιος πρότυπος φορέας για το σήμα για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Τα ελαστικά Galaxy παρέχουν εξαιρετική απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αξία.

 

Σήμερα ο όμιλος Alliance Tires Group ( ATG )έχει παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες σε 6 ηπείρους με κέντρα έρευνας και ανάπτυξης παγκόσμιας κλάσης και 3 παραγωγικές εγκαταστάσεις. Αυτό βοηθά την ATG να κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες των αγροτών, των εργολάβων και των άλλων τελικών χρηστών σε κάθε περιοχή, γεγονός που ενισχύει την εστία της στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων για συγκεκριμένες ανάγκες. Αυτό βοηθά την ATG να κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες των αγροτών, των εργολάβων και των άλλων τελικών χρηστών σε κάθε περιοχή, γεγονός που ενισχύει την εστία της στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων για συγκεκριμένες ανάγκες. Είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ελαστικών για πρώτη τοποθέτηση στα μεγαλύτερα ονόματα κατασκευής αγροτικών και χωματουργικών μαχανημάτων όπως John Deere, Claas, JCB κτλ.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://atgtire.com/europe/