Κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε εγχώριες και διεθνής αγορές στην Κίνα.

Έχει δύο βάσεις παραγωγής σε Qingdao και Shiyan.

Τα Ελαστικά Doublestar καλύπτουν PCR ελαστικα, ελαστικα SUV, ελαστικών ΚΕΣ και OTR ελαστικα.

Όλα τα ελαστικά, έχουν εγκριθεί από ECE, DOT, INMETRO, GCC, SNI, COP, MTI, καθώς και το πρότυπο ISO / TS16949 πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.

Ως 98χρονη εταιρεία, η Doublestar είναι η μοναδική κρατική εταιρία ελαστικών στην επαρχία Shandong και ο νέος πρόεδρος του κλάδου ελαστικών της Ένωσης Καουτσούκ της Κίνας. Η Doublestar καθίσταται διεθνής όμιλος επιχειρήσεων με την ενσωμάτωση της κατασκευής ελαστικών, έξυπνου εξοπλισμού, έξυπνης εφοδιαστικής (π.χ. Robot) και έξυπνης κυκλικής χρήσης σπατουλαρισμένου καουτσούκ.

Χάρη στην καινοτομία και τον ευφυή μετασχηματισμό, η Doublestar χαρακτηρίστηκε ως πρότυπη επιχείρηση ολόκληρης της βιομηχανικής αλυσίδας της “Καλλιέργειας Μάρκας”, “Τεχνολογική Καινοτομία”, “Benchmark της ποιότητας”, “Intelligent Manufacturing”, “Πράσινη Βιομηχανία” και “Μετατροπή Υπηρεσιών” γεγονός που την καθιστά τη μοναδική από τις κινεζικές επιχειρήσεις για την απόκτηση των τεσσάρων εθνικών τιμητικών τίτλων που εγκρίθηκαν από το κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι επίσης γνωστή ως ο “ηγέτης της κινεζικής ελαστικής κατασκευής ελαστικών” και η μόνη επιχείρηση στην ιστορία της βιομηχανίας ελαστικών της Κίνας, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η “Εθνική Μοντέλο Προηγμένης Παραγωγικότητας”.

Προκειμένου να οικοδομήσει μια επιχείρηση παγκόσμιας κλάσης μεγαλύτερης κλίμακας, η Doublestar Group ξεκίνησε το σχέδιο εξαγοράς της Kumho Tire στη Νότια Κορέα το 2016. Στις 6 Ιουλίου 2018 η εξαγορά ολοκληρώθηκε. Με την κατοχή του 45% των μετοχών, η Doublestar είναι κύριος μέτοχος της Kumho Tire, καθιστώντας την Top 10 στον κόσμο και την μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών της Κίνας.

Επιλέξετε από τα παρακάτω μοντέλα ελαστικών για αυτοκίνητο από τη DOUBLESTAR

DSU02 - ULTRA HIGH PERFORMANCE (UHP)

DSU02 – ULTRA HIGH PERFORMANCE (UHP)

  • Για Άνετη και ήσυχη διαδρομή
  • Τέσσερις κεντρικές αυλακώσεις εμποδίζουν την υδροπλάνηση και προσφέρουν αυξημένη απόδοση

Το DSU02 του Crossleader σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση και την απουσία θορύβου. Το πλευρικό τοίχωμα διαθέτει ένα σχέδιο χωρίς πόρους χωρίς εξογκώματα για ομαλή εμφάνιση. Τέσσερις αυλακώσεις και εσωτερικά ανοιχτά σχέδια αυλακιών ώμων παρέχουν εξαιρετική συμπεριφορά και απόδοση αποφυγής νερού.

doublestar DH02

Double Star DH02

Το DH02 είναι σχεδιασμένο για επιβατικά αυτοκίνητα σε αστική οδήγηση.

doublestar dh05

DH05

Το ελαστικό DOUBLE STAR DH05 έχει σχεδιαστεί για οχήματα επιβατών / sedan για γενική χρήση στην πόλη και σε αυτοκινητοδρόμους.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ασύμμετρο μοτίβο
  • Σύνθετη ένωση πυριτίας / Advanced silica compound
  • Αντι-ολισθιτικός σχεδιασμός για τις κύριες αυλακώσεις του ελαστικού
  • Βελτιωμένη απόσταση πέδησης / φρεναρίσματος και μειωμένος θόρυβος οδήγησης
  • Εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό έδαφος
doublestar DL01

DL01

Σχεδιασμένο για MPV νέας γενιάς, ελαφρύ ελαστικό φορτηγών που περιλαμβάνει 31 προδιαγραφές που κυμαίνονται από 13 έως 16 ίντσες.

Ο ευρύτερος σχεδιασμός του πέλματος παρέχει ευρύτερη επιφάνεια επαφής για τη βελτιστοποίηση της σταθερότητας οδήγησης και τη βελτίωση της απόδοσης κατά της φθοράς.
Υψηλός ενισχυμένος σχεδιασμός κατασκευής σκελετού. το τροποποιημένο ΡΕΤ (ΡΕΤ) με δομπή δύο στρωμάτων, η διάρκεια ζωής είναι βελτιωμένη κατά 20% υψηλότερη από ό, τι  σε άλλα ελαφρά ελαστικά φορτηγών.

Τρεις διαμήκεις αυλακώσεις έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση οδήγησης και οδήγησης.

DOUBLESTAR DS805

DS805

Η ισχυρότερη κατασκευή του σκελετού βοηθά στην αποτελεσματική βελτίωση της αντοχής και της απόδοσης φόρτωσης.

Βελτιωμένη πρόσφυση των ελαστικών. Βεβαιωμένο ότι παρέχει άριστη αποστράγγιση και βελτιώνει την αντίσταση σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Ευρύτερο κεντρικό μπλοκ μοτίβου παρέχει ισχυρή απόδοση οδήγησης.

doublestar W01

W01

Το σχέδιο Bionic wolf claw έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ισχυρή πρόσφυση.

Ο κυρτός σχεδιασμός πλευρικού τοιχώματος προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές.

Ευρύτερος σχεδιασμός μοτίβου ελαστικού για να διασφαλιστεί η σταθερότητα και η ασφάλεια των απότομη στροφή και το φρενάρισμα.

Η τεχνολογία αυτο-επισκευής εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή σε διάτρηση.