Η εταιρεία OTANI είναι ένας εξέχων κατασκευαστής των ακτινωτών ελαστικών και των BIAS ελαστικών για φορτηγά στη Νοτιοανατολική Ασία. Τα ελαστικά αυτά προορίζονται για διαφορετικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των μακρινών αποστάσεων, των οχημάτων εκτός δρόμου και των μικτών συνθηκών οδήγησης. Η OTANI θεωρεί ότι χρησιμοποιεί ανώτερες τεχνολογικές και παραγωγικές τεχνικές που αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών.

Η μάρκα OTANI ιδρύθηκε από την εταιρεία Otani Tire Co. Limited, έναν κατασκευαστή με βάση την Ταϊλάνδη, με διάφορους τύπους εμπορικών ελαστικών, σωλήνων, πτερυγίων και προκαταρκτικού πέλματος για αναγόμωση.  Η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή των ελαστικών 45 / 65-45 το 2008, προσφέροντας το μεγαλύτερο ελαστικό που θα μπορούσαν να παράγουν οι παίκτες της βιομηχανίας όχι μόνο στην Ταϊλάνδη αλλά και σε όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Τι διαφοροποιεί την εταιρεία ελαστικών OTANI

Η κατασκευή ελαστικών πραγματοποιείται στη Ταϊλάνδη και η OTANI απολαμβάνει εξαιρετική φήμη, υπερβαίνοντας την ικανοποίηση των πελατών με τα ποιοτικά προϊόντα και τις υψηλότερες επιδόσεις. Τα ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων Otani είναι ισχυρά και στιβαρά, παρέχοντας τη δυνατότητα για αναγόμωση πολλές φορές για να προσφέρουν χαμηλότερο κόστος ανά χιλιόμετρο και να μεγιστοποιήσουν την παρατεταμένη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του εμπορικού σήματος οδήγησε την OTANI να επεκταθεί σημαντικά σε όλες τις ηπείρους μέσω διακεκριμένων διανομέων.

Κοντά μας μπορείτε να επιλέξετε από την παρακάτω λίστα ελαστικών OTANI